Processen som ökar antalet besökare

Sökmotoroptimering är processen som utförs för att öka antalet besökare till en webbplats genom att rangordna hög i sökresultaten i en sökmotor. Ju högre en webbplats rankas i resultaten av en sökning, desto större är chansen att webbplatsen kommer att besökas. Internetanvändare klickar inte igenom speciellt många sidor i sökresultat. SEO bidrar till att säkerställa att webbplatsen är tillgänglig för en sökmotor och förbättrar chanserna att webbplatsen kommer att hittas av densamme.

sökmotoroptimeringSökmotorn fattar ett beslut om vilka webbplatser som är relevanta för sökordet användaren har skrivit in och i vilken ordning de visas. Denna bestämning har utarbetats av en enormt komplicerad algoritm skriven i sökmotorn själv. Så för ordet ”internet” kommer sökmotorn först se på alla de platser som den anser vara relevanta för datorer och sedan visa dem i en ordning som den kommer att beräkna, bygger på en rad saker.


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or create a trackback from your own site.

One Response to “Processen som ökar antalet besökare”


  • Kommentar from Hedda Lind

    Sökmotoroptimera din hemsida så ska du få se på grejer. Min hemsida hamnade i topp på Google tack vare sökmotoroptimering. Prova du också. Förr i världen var man tvungen att skicka ut reklamblad om man ville göra reklam för företagets produkter. Nu behöver man bara ringa ett SEO-företag och få hjälp med sökmotoroptimering.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>